top of page

Hej, vi vill gärna lära känna dig!

Vad är viktigt för dig?

Martina_nilsson_fysioterapeut_lund.png

Lokaler och utrustning

På IKLINIK har du dom bästa förutsättningarna för en aktiv rehabilitering på högsta nivå. Fullutrustat gym. Dessutom tillgång till ultraljudsdiagnostik och stötvågsbehandling.

Lopning_gym_fysioterapeut_lund.jpg

Våra medarbetare

Om kollegor är något du värderar högt så kan vi glatt meddela dig att vi är ett fantastiskt gäng med härliga kollegor. Kollegor med hög kompetens som bara finns en dörrknackning bort för att hjälpa till. På IKLINIK är du inte ensam om din patient utan du är en del av ett team. Att skrattet inte är långt borta hjälper också till att klara även de tunga dagarna. Se nedan bara vilka fina kollegor vi är.

Lön

På IKLINIK tror vi starkt på att erbjuda konkurrenskraftiga löner som återspeglar ens prestationer och engagemang inom företaget. Samtidigt hoppas vi att de som söker sig till oss inte bara drivs av lön, utan också av en passion för personlig utveckling, frihet, att utöka sin kunskap och att vara en del av ett dynamiskt team. Om du är någon som värdesätter dessa aspekter lika mycket som vi gör, då kan IKLINIK vara den perfekta platsen för dig

Lediga tjänster

Ansök om arbete

bottom of page