top of page

Isabella Möller Widmark

Fysioterapeut MALMÖ

Isabella Möller Widmark tog examen i Göteborg vid Sahlgrenska Akademin. I Göteborg arbetade hon inom neurologi – inriktning stroke samt ryggmärgsskador. I samband med flytt tillbaka till Skåne ändrade hon inriktning till idrottsmedicin, först på vårdcentral och nu här hos oss på iKLINIK. Sedan 2019 arbetar hon mestadels med kvinnohälsa, parallellt med detta håller hon på att ta en masterexamen inom fysioterapi.

Utbildningar

MammaMage certifiering
Baking Babies: introduktion till bäckenbotten, rehab efter förlossningsskada eller omoperation, fysisk träning – myter och sanningar
Ultraljudsundersökning: rectus abdominis
OMI
Fördjupningskurs kvinnohälsa
Träning och kvinnohälsa
Kvinnohälsa inom idrottsmedicin och träning

Om mig

Efter gymnasiet hade jag en lång lista över yrken som jag tyckte verkade intressanta. Jag insåg att jag behövde ett jobb där jag kan hoppa omkring om jag behöver. En föreläsare sa en gång att sjukgymnaster/fysioterapeuter är kroppens detektiver, vilket ju låter ganska pretantiöst – men sant, och precis därför detta jobb är så himla kul! Ett klurigt och aktivt jobb, där jag får chansen att träffa mycket människor, passar mig perfekt!

En fotbollsskada och en lång rehabilitering senare varvar jag klättring med löpning med en förkärlek för allt som inte är asfalt. Jag har ett stort intresse för funktionell träning och tror på att använda kroppen till det den är till för – rörelse (… men älskar också att sitta still i soffan).

Efter att jag själv har blivit förälder har träning under och efter graviditet upptagit mer och mer av mitt intresse och engagemang här på kliniken. Det är både ett otroligt viktigt och otroligt roligt område! Så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver stöttning och rådgivning kring träning under och efter graviditet, även om det var längesedan du fick barn.

Särskild kompetens

Kvinnohälsa

Isabella Möller Widmark
bottom of page